Ga omhoog

Kuiper & Burger opent de nieuwe deuren

Een gezellige en boven verwachting druk bezochte middag

Donderdag 7 april opende Kuiper & Burger de deuren om klanten en relaties haar nieuwe kantoor in Gouda te laten zien en om de gasten een kans te geven om met ons en de andere gasten te netwerken.

Het werd een gezellige en boven verwachting druk bezochte middag. Het was een goede gelegenheid om kennis te maken met de klanten waar onze collega’s mee werken en waar we veel over horen, maar niet altijd een gezicht bij hebben. Ik was zelf verrast door het aantal mensen die ik nog niet kende.

Ongeveer twee weken nadat wij waren verhuisd verhuisde het bedrijf waar een kennis van mij werkte ook. Zij schreef een leuk artikel over hoe dat bij hun ging. Bij hun ging ongeveer alles wat fout kon gaan ook fout: lekkage bij de bovenburen die hun nieuwe vloerbedekking vlekkerig maakte, schilders die door het hele pand verfvlekken achterlieten, spullen die te laat besteld waren... Bij ons niets van dat alles. De enige verrassing waar we voor kwamen te staan was het grote verschil in de plafond hoogte waardoor twee grote kunstwerken niet meer pasten. We hebben de panelen moeten laten afzagen. Ze hangen nu in de gemeenschappelijke hal.  Ik ben natuurlijk blij met de goede voorbereiding en hoe het allemaal verliep, maar nu bij het schrijven was een leuke anekdote om op terug te kijken  ook wel wat waard geweest... We zijn in het weekend verhuisd en maandag ochtend kwam onze eerste klant al een kijkje nemen. Hij bracht heerlijke koeken mee en Yolande had een zelfgemaakte cake meegenomen. Een goed nieuw begin. Dank jullie wel Arend en Yolande.

Dat de verhuizing zo vlot verliep is dankzij de inzet van het hele team. Verder wil ik vooral Inge maar ook Jan bedanken die  beiden rond de verhuizing heel behulpzaam zijn geweest. De jongens van P-pro’s hebben ook harder gewerkt dan ze vooraf ingeschat hadden. We zijn niet alleen verhuisd, maar stapten tegelijkertijd ook over op de ‘cloud’.

Behalve dat een borrel leuk en gezellig is, had het openen van de deuren nog een voordeel: voordat de gasten kwamen hebben we nog snel de dingen gedaan die waren blijven liggen. Nu hangen ook onze schilderijen aan de muur.