Ga omhoog

Tripod applicatie TR2 is live

Na een lang proces van trial en error is het zo ver, de nieuwe Tripod applicatie is online! De afgelopen maanden zijn wij van Kuiper & Burger, in samenwerking met applicatieontwikkelaar Webmen, druk bezig geweest met het ontwikkelen van de nieuwe TR2 applicatie. Los van het feit dat de applicatie in een nieuw jasje zit, zijn er ook nieuwe tools en verbeteringen zodat u nog gemakkelijker uw Tripod incidentanalyses kan maken. De nieuwe TR2 software beschikt onder andere over:

  • Nieuwe tools om uw werk nog gemakkelijker te maken.
  • De nieuwe applicatie gebruikt geen flash meer. Waardoor je het op elke moderne browser kan gebruiken.
  • Uw analyses zijn makkelijk te exporteren naar de meest gebruikelijke bestandsformaten.
  • Maak gemakkelijk overzichtelijke rapporten van uw analyses.
  • Toekomstige updates om uw gebruik en gebruik van onze applicatie alleen maar te verbeteren.

Een Tripod incidentanalyse maken is nog nooit zo eenvoudig geweest! Zou u als lezer van deze Highlight de software eens willen proberen? Vraag direct een proeflicentie aan via tripod@kuiperburger.nl .

Momenteel wordt er gewerkt aan een kennisbibliotheek en naslagwerk voor Tripod zodat u als licentiehouder alle kennis beschikbaar heeft. En natuurlijk ondersteunen adviseurs van Kuiper & Burger u graag.


Laurean Dekker

Wilt u meer weten over de Tripod applicatie of heeft u interesse in onze incidentenanalyse diensten neem dan contact op via l.dekker@kuiperburger.nl, of per telefoon op 085-044 26 00