Ga omhoog

Onderzoek in energie

Vraagt u zich af of u teveel betaalt voor uw energie? Energiekosten maken voor veel bedrijven een zeer groot deel van de totale kosten uit. In de praktijk blijkt dat deze kosten vaak (veel) lager kunnen.

Wij kijken naar de bestaande kosten en hoe deze te verlagen. Hoewel energietrajecten soms de naam hebben van "snelle business" doen wij dit volledig in overeenstemming met onze normen en waarden. Oftewel o.a. volledig transparant en gericht op de duurzame relatie met onze klant.

Wij onderzoeken uw facturen en sporen fouten op die er voor zorgen dat u meer betaalt dan nodig is. U kunt tot vijf jaar aan teveel betaalde kosten terug krijgen.

  • Tarief onderhandelingen
  • Energiebesparingsonderzoek
  • Verduurzaming

 

Meer inzicht in de energierekening van uw bedrijf?

Kuiper & Burger helpt u graag bij het opsporen van fouten en ondersteunt bij het onderzoeken van de facturen en zorgen ervoor dat u niet te veel betaald heeft inde afgelopen 5 jaar! Als dat wel het geval is dan vragen wij dit geld voor u terug. Dit doen wij voor u op basis van no-cure no-pay,dus zonder enig risico of kosten voor u. Ook kunnen wij u ondersteunen om een nieuw energiecontract af te sluiten om ook in de toekomst lage tarieven te houden. Dus stop met te veel betalen en neem contact met ons op. Dit kunt u eenvoudig doen door te bellen naar 085-0442600, te mailen naar info@kuiperburger.nl of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag en denken met u mee!