Ga omhoog

Omgevingsmanagement

Zit uw organisatie in een gevoelige omgeving met weerbare burgers? Heeft uw buurman last van uw bedrijf? Of zijn milieu-organisaties bovengemiddeld geïnteresseerd in uw organisatie? Of wilt u uw bedrijf uitbreiden of starten en wilt u geen vertraging oplopen door inspraak, bezwaar en beroep?

Omgevingsmanagement kan dit soort risico’s verminderen.

Wij brengen voor u alle stakeholders in kaart en formuleren overkoepelend en per stakeholder een gerichte aanpak. Hierbij komen alle aspecten aan bod hoe deze stakeholders te benaderen. Van belang is dat de te volgen strategie helder en goed uitlegbaar is en aandacht heeft voor alle partijen. Dit is in de praktijk lastiger dan het lijkt. Net een verkeerde toon of een fout woord kan meer schaden dan verwacht. Zorgvuldige communicatie is essentieel.

Samen met u verzorgen wij de strategie als ook de inhoudelijke communicatie. Dit kan variëren van een informeel gesprek met enkele personen, schriftelijke communicatie tot aan bewonersavonden.

Ruime ervaring omgevingsmanagement

Kuiper & Burger heeft ruime ervaring in omgevingsmanagement. Voor nieuwe fabrieken, maar ook bij hinder bij de buurman hebben wij op alle niveaus omgevingsmanagement vormgegeven en uitgevoerd en daar zeer mooie resultaten mee behaald. Wilt u ook resultaat behalen op het gebied van omgevingsmanagement? Neem dan contact met ons op. U kunt eenvoudig contact met ons opnemen via de contactpagina, telefonisch via 085-0442600 of via de mail door te mailen naar info@kuiperburger.nl.