Ga omhoog

Uw bedrijf in control

Als directeur of manager wilt u ’s avonds graag met een gerust gevoel naar huis. Niet dat u ’s avonds niet gebeld kan worden over een onverwachte gebeurtenis, dat kan namelijk helaas altijd een keer gebeuren. Maar u weet dat uw organisatie de juiste mensen en de juiste tools heeft om goed te reageren en risicovolle situaties te voorkomen en te beheersen.

Velen denken hierbij aan compliancy. Dat is belangrijk, maar compliancy wordt vaak gezien als iets om aan te tonen aan de overheid en aandeelhouders. Oftewel aan anderen. Daarmee wordt het vaak als kostenpost gezien. In control zijn gaat een stap verder dan compliancy. In control zijn is een combinatie van diverse aspecten variërend van compliancy tot het leren van incidenten en near misses. Welke cultuur heerst er bij uw bedrijf? Is er voldoende kennis aanwezig? Is er inzicht in wat allemaal aanwezig is aan kennis en informatie en of die nog actueel zijn?

In control willen zijn doe je niet voor anderen, maar voor jezelf. Het is geen kostenpost, maar een asset. Een asset die uw organisatie rust geeft en voorbereid houdt op de toekomst.

Blijf in controle!

Kuiper & Burger helpt u met in control komen en te blijven. Dit start uiteraard met een integrale risico-inventarisatie met een bijpassend  beoordelingskader. En daarna helpen wij u de control- en leermechanismen op te zetten en te implementeren. Neem voor meer inforamtie of vragen contact met ons op. U kunt dit doen via 085-0442600, op de mail op info@kuiperburger.nl of vul het contactformulier in.