Ga omhoog

Uw probleem

Elke organisatie komt in aanraking met milieu, veiligheid en ruimtelijke ordening. U wilt zelf iets gaan veranderen binnen uw bedrijf  of een ander geeft u bewust of onbewust een probleem. Dit kan een omwonende zijn die een vraag stelt of hinder ervaart van de activiteiten die u uitvoert of wet- en regelgeving die is veranderd. Maar dit kan ook de overheid zijn met nieuwe wetten, uitspraken van rechters of handhaving.

Wat is er dan allemaal nodig? Is het ingewikkeld of kan het ook simpel? Kan ik het zelf en, mogelijk nog belangrijker, heb ik er zelf de tijd voor om het te doen? Soms is het zelfs verstandig om het juist niet zelf te doen. Maar wanneer is dat zo?

Vanuit onze expertises en met integrale aanpak beantwoorden we uw vragen. Met u kijken we wat er nodig is, of er verschillende strategieën of keuzes zijn, wat voor- en nadelen zijn c.q. risico’s en kansen zijn.

Wij zijn ervan overtuigd dat zelfs standaard vragen in de praktijk een maatwerk antwoord vereisen. Elke situatie is uniek en samen bepalen we dat maatwerk antwoord.

Dit doen wij al sinds 1994 op een pragmatische, constructieve en doelgerichte wijze in een open en prettige sfeer. Zowel voor multinationals, het MKB als voor overheden.

Neem dan contact met ons op. U kunt contact opnemen via de contactpagina, telefonisch via 085-044 26 00 en via de e-mail op info@kuiperburger.nl.